www.messenslijpen.nl

Sitemap

Dit is de sitemap van de website www.messenslijpen.nl. U vindt hier informatie over de inhoud en de opbouw van de website van Slijperij J.M. van Rangelrooij.

Slijperij J.M. van Rangelrooij is sinds 1894 gevestigd in Den Haag. Dit familiebedrijf heeft het ambacht van messen slijpen in de loop der jaren geperfectioneerd tot een ware kunst.

Sinds 1994 zet Elwin de Veld de traditie van het ambacht voort en kan een grote klantenkring rekenen op zijn vakkennis.

In de werkplaats worden dagelijks koksmessen geslepen van gerenommeerde restaurants uit de randstad. De winkel bevat een breed assortiment koksmessen van hoge kwaliteit.

Klik op de onderstaande links om direct naar de pagina's te gaan.


Home

Dit is de homepagina van Slijperij J.M. van Rangelrooij (messenslijpen).


Slijpen

Op deze pagina wordt weergegeven dat Slijperij J.M. van Rangelrooij het adres is voor het slijpen en polijsten van onder andere koksmessen, tafelmessen, scharen en tuingereedschap. Slijperij J.M. van Rangelrooij slijpt de messen van veel verschillende toprestaurants en hotels in de regio. Iedere kok die zijn keukenmessen hier laat slijpen weet dat er met zorg en vakmanschap aan zijn gereedschap wordt gewerkt. Aangevuld met een video over het vak van de messenslijper.


Aanzetten

Op deze pagina wordt in een aantal stappen uitgelegd hoe een mes moet worden aangezet. Dit wordt door middel van films en een tekening weergegeven op deze pagina van messenslijpen.nl.


Winkel

Hier zijn de openingstijden van Slijperij J.M. van Rangelrooij te vinden en een plattegrond van Den Haag. Slijperij J.M. van Rangelrooij staat op de plattegrond aangegeven. Op deze pagina is ook een link te vinden naar GoogleMaps en kunt u de zaak bekijken.


Assortiment

Slijperij J.M. van Rangelrooij heeft de grootste sortering koksmessen in Den Haag. Wat we niet in huis hebben, kan worden besteld. We nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken. De slijperij levert diverse merken koksmessen.

Op deze pagina wordt het assortiment van Slijperij J.M. van Rangelrooij weergegeven door middel van logo's van messenmerken.


Contact

Contactgegevens: Slijperij J.M. van Rangelrooij (Elwin de Veld). Van Musschenbroekstraat 4, 2522 AP Den Haag.

Tel: 070-3902374.

Fax: 070-4156467.

E-mail: info@messenslijpen.nl.

Daarnaast is hier een link te vinden naar de site van webdesign bureau Roubos Koring Design:

www.rouboskoring.nl.